Intrigi.bg интриги Калина Паскалева с гневен коментар към роптаещите срещу буса на „Леки“

Калина Паскалева с гневен коментар към роптаещите срещу буса на „Леки“

518
2

Журналистката Калина Паскалева за пореден път изрази крайна позиция по гореща тема. Тя признава, че не разбира как изведнъж всички са се превърнали в политически или държавни анализатори.

Според нея няма лошо частният бизнес да се включи в борбата срещу коронавируса. Думите й идват по повод на превозването на имунизационните спринцовки в бус на компанията за кренвирши и колбаси „Леки“.

Долу ръцете от буса на „Леки“!“ - www.PlovdivMedia.bg

Ето какво точно пише Паскалева:

„КОЕ Е ПО-ВАЖНО – В КАКВО ГИ ПРЕНАСЯТ ИЛИ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СТИГНАТ?

Все си мисля, че ако фирмата за кренвирши е предоставила транспорт за ваксините безплатно ( както вече беше съобщено, че се е случило ), е по-приемливо да й се благодари.

Но пък първо трябваше да се подиграете в социалните мрежи с оригинални колажи и статуси, нали? Няма лошо частният бизнес да се включи в борбата с пандемията, даже напротив – похвално е.

Не разбирам от цени на хладилни камери, за щастие не ми се и налага, но ако вместо да бъдат купени такива за разнос на ваксините или наети, тези спестени пари бъдат пренасочени към друг отдел в здравеопазването, е добро държавно решение.

Нали за всички е ясно, че няма никакво значение какви са лепенките върху транспорта – единственото важно нещо в случая е ваксините да стигнат на уреченото място в уреченото време.

Защото хората умират от COVID-19. Всеки ден. Наистина не разбирам как изведнъж всички се превърнаха в политически и държавни анализатори.“

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

2 КОМЕНТАРИ

  1. Обяснението че не разбира е достатъчно,не разбира думата хигиена, добре,дава мнение без да ѝ е поискано,добре.иска да изпъкне в нещо различно от журналистиката която не е тема.тъmпачка която търси слава.некадърна тъпанарка.очаквайте продължение.как е била претискана за секс но тя разбира се е отказала

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име