Intrigi.bg Булевард Какво си призна през 2018 Мира Добрева

Какво си призна през 2018 Мира Добрева

1961
0

Мира Добрева се включи в набиращата все по-голяма популярност мода да публикуваш снимки преди десет години и сега. Тя показа как се е променила във времето и призна, че не се чувства толкова красива, колкото преди.

На снимките обаче няма почни никаква разлика от вида на водещата през годините.

Ето какво написа водещата на профила си във Фейсбук:

10 години повече. Иска ми се да кажа, че нищо не се е променило.

Резултат с изображение за Мира Добрева
Резултат с изображение за Мира Добрева

Че годините нямат значение. Че косата ми не побелява. Че талията ми не наедрява. Че бедрата ми са все така предизвикателни. Че погледът ми е все така пленителен. Иска ми се да не виждам нито една бръчица. Нито отпускането на кожата. Иска ми се да вярвам на всяка снимка, която ме прави по-хубава, отколкото съм. Иска ми се да се доверя на хората, които казват: „Много си красива“. Знам, че вече не съм. Знам, че годините ми личат. Вече не излизам толкова често, нито с такова желание, както преди. Ако вярвате на снимките ми, може да си помислите обратното. Снимките напоследък са най-изпечените лъжци!

Вече не броя колко много приятели имам. Знам колко са малко и затова сигурно ги ценя така. Чудя се дали да си купя нова дреха, или да дам парите на някой, който наистина се нуждае.

Ставам разбираща. По-малко се дразня. Не викам. Годините имат и хубаво измерение, но ако е за сравнение: нищо не е същото. Не е.

Резултат с изображение за Мира Добрева
Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име