Intrigi.bg Куриози Какво паникьосва звездите…

Какво паникьосва звездите…

779
0

Всеки има слабо място. Звездите също. Ето и едни от най-странните фобии на знаменитостите, които ги изкарват извън контрол.

Никол Кидман

Никол Кидман не се притеснява от змии, тарантули и други страховити животинки, които могат да уплашат доста дами. Затова пък нейна слабост се оказват пеперудите. Тези хвърчащи насекоми могат да я доведат до истерия. Както и повечето страхове, така и този идва от детството на актрисата. „В детството ми се връщах от училище и често на портата пред къщата ми кацаше гигантска нощна пеперуда. Налагаше се да се изкача през оградата или да отида до задния двор на къщата, просто за да не мина през портата и да се срещна с това чудовище – каза холивудската красавица в интервю, пише OK Magazine.

Фъстъчено масло, пеперуди, огледало: Какво паникьосва звездите...

Памела Андерсън

Ще ви се стори странно, но Памела Андерсън се плаши да се гледа в огледалата. Причината за странната си фобия звездата не издава. Само в едно интервю тя признава, че силно се бои повече от това да се гледа в огледала от идеята да се види по телевизията. Феновете ѝ недоумяват каква е причината за този страх, при положение, че изглежда така безупречно.

Снимка: Facebook

Орландо Блум

Орландо Блум, който не се поколеба да участва в „Карибски пирати“ или да премине през страховити изпитания като елф във „Властелинът на пръстените“ се оказа, че се бои от свине, дори да са много малки. Това станало ясно по време на снимките на филма „Небесно царство“. В определен момент на снимачната площадка преминава прасенце, което изплашило до смърт актьора. Говори се, че заради специфичната си фобия, Блум дори не искал да яде свинско. До този момент звездата така и не е коментирал тази информация, така че феновете му могат само да се чудят дали е истина или не.

Снимка: Reuters

Уди Алън

Уди Алън е един от най-любопитните режисьори на Холивуд. Оказа се, че той се страхува от много неща, включително височини, асансьори, насекоми, деца, ярки цветове и дори слънчева светлина. Но в този списък има и на пръв поглед напълно абсурдна точка: наред с други неща, Алън се страхува също, че когато яде фъстъчено масло, ще се прилепи към небцето му. Невъзможно, но факт!

Снимка: Reuters

Опра Уинфри

Една от най-влиятелните и богати жени на света изпитва неистов ужас, ако някой срещу нея дъвче дъвка. Може да се предположи, че този страх се дължи на професионалната ѝ ангажираност и Опра си мисли, че някой от гостите, които е поканила дъвчат срещу нея и не им се разбират думите. Но истината е съвсем друга. Уинфри споделя, че е развила тази фобия като дете, тъй като баба ѝ не спирала да дъвче дъвка.

Снимка: Reuters

Джесика Алба

Един ден съпругът на Джесика Алба решил да организира изненада за нея и украси хотелската стая с много балони. Въпреки това, изненадата не била успешна. Оказало се, че балоните я ужасяват. Така звездата помолила съпруга си да не я плаши повече с такива романтични импулси.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име