Intrigi.bg Спорт Какво каза Люпко Петрович за назначението на приятеля си Георги Дерменджиев в...

Какво каза Люпко Петрович за назначението на приятеля си Георги Дерменджиев в Левски?

1102
0

Консултантът в ЦСКА Люпко Петрович не пожела да коментира назначаването на Георги Дерменджиев за старши треньор на Левски. Двамата имат отлично познанство, тъй като преди години работеха като екип в Литeкс, където освен пробив в евротурнирите, спечелиха и Купата на България. Toгава Дерменджиев беше помощник на Петрович.

„Гошо ми е голям приятел, работили сме заедно и той е добър човек и добър треньор. Аз обаче приключих с Левски. Повече няма да говоря за този клуб. Не ме интересуват. Аз съм в ЦСКА и ще говоря за ЦСКА“, каза Петрович пред „Тема Спорт“.

Легендарният сърбин коментира и ситуацията с нападателите в ЦСКА след сделката с Рапид (Виена) за Мауридес, която е на финалната права. 

„Мауридес вече не е при нас. Имаме Али Соу и Евандро, които са качествени футболисти и ще ни свършат работа. Евандро е още млад, но притежава потенциала да стане голям играч. Имаме двама нападатели и нямаме нужда да привличаме друг. Ако се случи да попаднем на някой много добър за поста, ще го вземем, в случай, че е възможно. Но, реално погледнато, в момента нямаме намерение да търсим друг. Притежаваме добри футболисти и вярвам, че всичко ще е наред. Можем да вървим наравно с Лудогорец и да се борим за титлата и Купата на България“, каза още Петрович.

Невиждано в България събитие се случи в Левски по време на лагера в Кипър след пристигането на новия изпълнителен директор Павел Колев и новия треньор Георги Дерменджиев. Двамата са седнали на една маса с досегашния наставник на тима Славиша Стоянович и са обсъдили всички детайли относно програмата за подготовка на тима и извършената до момента работа, пише „Спортал“.

От началото на XXI век на „Герена“ се смениха доста треньори, но за първи път се случва такъв революционен ход – бившият и настоящият треньор да седна на една маса и да проведат подобен разговор в деня на смяната на караула.След пристигането си в Кипър вчера след обяд Павел Колев е провел половинчасов разговор със Стоянович. След това сърбинът е отишъл при отбора и е имал изключително емоционално сбогуване с играчите. Дискусията между новия изпълнителен директор и довчерашния треньор на Левски е продължил и вечерта, а в един момент към тях се е присъединил и Георги Дерменджиев.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име