Intrigi.bg Куриози И тази година абитуриентка показа лукс или безумие!?! – Появи се с...

И тази година абитуриентка показа лукс или безумие!?! – Появи се с червило за 62 хиляди долара на бала!

58
0

Отново е май месец и сме в разгара на абитуриентските балове.

Зрелостница от Бургас си е поръчала червило за скромните 62 хиляди долара, гласят клюките в града, а информацията е на ебургас, които са цитирани от вижти.

Как може едно червило да струва подобна сума? Оказва се, че то не се отличава по своето съдържание от останалите, освен че неговият корпус е украсен с 200 диаманта и изработен от 18 каратово злато. Марката е „Guerlain“ още става ясно от информацията в пространството.

В допълнение, абитуриентката пожелала на червилото да бъдат инкрустирани нейните инициали. Освен червило, комплектът вървял и с четчица, с която да се нанася, както и първокачествена велурена торбичка.

Бащата на девойката бил солиден бизнесмен, който разполагал с няколко хотела по родното Черноморие и на територията на Банско. За него още се говори, че притежавал собствена строителна фирма, която била една от най-силните в страната.

Богатият татко бил разведен, а дъщеря му предпочела да остане при него, отколкото да живее с майка си.

От този момент родителят се стараел максимално да задоволява всички прищевки на своята дъщеря.

Като продължение, момичето следвало да получи още един скъп подарък, а именно луксозен круиз. Щедрият татко още ѝ подарил кола модел „Ауди“ серия „S8“. За него броил около 150 000 лева.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име