Intrigi.bg Куриози И бразилският президент Болсонаро не е сам: Ако се превърнете в крокодил...

И бразилският президент Болсонаро не е сам: Ако се превърнете в крокодил от ваксината, това е ваш проблем

323
0

Бразилският президент Жаир Болсонаро твърди, че ваксината среще COVID-19 може да превърне хората в „крокодили“ и да даде на жените „бради“, съобщи U.S. Sun.

Твърдоглавият президент, който преди това отхвърли болестта като „просто грип“, каза също, че прилагането на ваксината на Pfizer може да даде на мъжете „женствени гласове“.

Това се случва, след като Болсонаро, който през юли даде положителен тест за коронавирус, след като игнорира насоките за социално дистанциране, заяви, че няма да се ваксинира, защото има „антитела“, и нарече критиците си „идиоти“.

Болсонаро атакува фармацефтичния гигант Pfizer, за който се твърди, че не е поел отговорност за страничните ефекти на ваксината, преминала през три етапа на клинични изпитвания.

Той каза: „Договорът за Pfizer е много ясен. „Ние не носим отговорност за никакви странични ефекти “. Ако се превърнете в крокодил, това е ваш проблем. Ако станете свръхчовек, ако жената започне да пуска брада или мъжът започне да говори с женствен глас, те [Pfizer] няма да имат нищо общо с това.“

Говорейки за отказа си да се ваксинира, бразилският президент каза: „Някои хора казват, че давам лош пример. Но на имбецилите, на идиотите, които казват това, им казвам, че вече хванах вируса, имам антитела, така че защо да се ваксинирам?“/БГНЕС

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име