Intrigi.bg Политика Ицо Хазарта се кандидатира за депутат с „Продължаваме Промяната”

Ицо Хазарта се кандидатира за депутат с „Продължаваме Промяната”

118
0

Христо Петров, известен като Ицо Хазарта, обяви, че ще се кандидатира за депутат в следващото Народното събрание от листата на партията на Кирил Петков и Асен Василев „Продължаваме Промяната”.

Рапърът съобщи лично новината в профила си във Фейсбук. Той ще бъде водач на листата на „Продължаваме Промяната” в 25 МИР в София.

„Кандидатирам се за народен представител в 47-ото Народно събрание. Ще бъда водач на листата на „Продължаваме Промяната” в 25 МИР в София. Надявам се и вярвам, че ще ме подкрепите”, заяви Ицо Хазарта във Фейсбук. 

„Преди няколко седмици получих едно телефонно обаждане. Беше от Кирил Петков, който ме помоли да се срещнем в изследователския център, където той работи. Срещата ни продължи два часа, в които този човек с най-обикновени думи ми разказа кой е, какво е правил досега и какво възнамерява да направи занапред. Познавам доста български политици и честно казано – бях изненадан. Изненадан както от начина, по който този човек разсъждава, така и от факта, че за първи път виждам подобна личност в българския политически живот”, посочи Ицо Хазарта.

„Имам хубав живот. Имам невероятна жена и три прекрасни дъщери. От доста време изкарвам добри пари от бизнеса си. Песните на ЪПСУРТ от години ги знае наизуст половин България. Соловият албум, който издадох през 2019 е най – продаваният албум в страната през последните десет години. Имам вече над 2000 концерта и участия в България и в други европейски страни. Рекламни договори, участия в успешни телевизионни проекти и какво ли още не. Всичко това, което изброих, го дължа на страната ми. На българския език, на българите, които купуват билети за концертите на ЪПСУРТ и за моите. На хората, които купуват нашите албуми. Истината е такава – ако не е България, аз съм никой”, подчерта Ицо Хазарта.

„Изпитвам истински ужас от мисълта, че един ден ще се обърна назад и ще видя как никога не съм посмял да рискувам своя хубав живот в името на нещо по – голямо и важно.”

Новината за неговото влизане в листите на ПП потвърди и друг член на формацията – Калина Константинова, в ефира на „Твоят ден“ по NOVA NEWS. Тя разкри, че в списъците с кандидат-депутати ще има още изненади.

Така в 25 МИР-София един срещу друг ще се изправят председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, лидерът на БСП Корнелия Нинова, Ицо Хазарта от „Продължаваме промяната”, Андрей Михайлов от „Има такъв народ”, Красимир Каракачанов от ВМРО, Елисавета Белобрадова от „Демократична България” и Николай Хаджигенов от „Изправи се БГ! Ние идваме!”

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име