Intrigi.bg Актуално Истината! Ето защо се разделиха Павел и Венци Венц!

Истината! Ето защо се разделиха Павел и Венци Венц!

131
0

Раздялата на дуото Павел и Венци Венц е официална. След повече от 10 години съвместна работа изпълнителите обявиха, че поемат в различни посоки. „С Павел изпитваме много топли чувства един към друг, но тръгваме по различни пътища“, призна Венци Венц.

Макар вече близо 2 години дуото да няма общ проект, едва сега раздялата е факт. Причината отказват да коментират, като единствено подчертават, че си остават приятели. Оказва се обаче, че и това не е съвсем така. Запознати от музикалните среди коментират, че двамата не се поглеждат и от доста време насам са във влошени отношения.

А мотивът, разбира се, е пари. Както при повечето музикални дуети, и тук кацата с мед трудно се разделяла на две. Финансовите проблеми започнали още преди няколко години, когато Венци Венц си позволявал да прибира близо 80% от общия бюджет за лични нужди. Татуираният изпълнител смятал, че заработва в пъти повече от Павел, тъй идейните проекти били негови, както и голяма част от текстовете на песните. Покрай появата на двете си деца и разходите станали доста сериозни, докато за колегата му оставали само трохите.

През времето на няколко пъти се опитвали да решат проблема, докато след поредния харч на Венци за нов тузарски автомобил чашата преляла.

Към днешна дата и двамата имат свои соло парчета, но феновете продължават да се неутешими.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име