Intrigi.bg Булевард Ирен Кривошиева напира да играе с Ламбо

Ирен Кривошиева напира да играе с Ламбо

246
0

Ирен Кривошиева мечтае да застане на една сцена с Ламбо. Актрисата, която роди син на Мастера, сега си мечтае да работи с него и в театъра.

Повод за амбициите на Ирен е пиесата, която Стефан Данаилов репетира с колежката си Аня Пенчева. Става въпрос за постановката „Актрисата” от Питър Куилтър. Режисьор на спектакъла е племенницата на актьора Росица Обрешкова, а главната роля е поверена на Аня Пенчева.

Тя е актрисата, нейният годеник и любовник е Мастера, бившият й съпруг е Кирил Ефремов, а синът й е Павел Иванов, докато агентът й е Ненчо Илчев.

„Много се радвам, че вече работим над пиесата, повече в апартамента на Стефан, защото в момента има грипна ваканция, но не сме се отказали от сцената. Само да се позатопли малко”, споделя Росица Обрешкова, пише „България днес”.

Според нея до момента всичко е перфектно, а пиесата се очаква да бъде поставена още май месец. Междувременно, докато трае грипната вълна, Аня ударно пише своите мемоари.

Актрисата е категорична, че не се притеснява да разкаже коя е и какво е преживяла. „Живея пълноценно и в любовта и в работата си. И в активните, и в пасивните периоди, и в приятелствата, и в шоколада”, споделя още Аня, която с нетърпение ще се качи отново на сцената, заедно със Стефан Данаилов.

Амбиции за партньорство с Ламбо има и Ирен Кривошиева.

И аз бих играла с него на една сцена. Това ще е много интересно, защото ние двамата само сме се снимали в киното. Стефан е изключителен професионалист и от него може много да се учиш и съм респектирана”, споделя от своя страна Ирен Кривошиева.

Актрисата в момента се изявява в постановка на Стоянка Мутафова и е във възторг от работата си с нея.

„Вече 250 пъти съм на сцената с Госпожа Стихийно бедствие. Толкова ме е калила, че мога всичко да направя с тази жена”, с възхищение споделя Ирен за работата си с голямата Стоянка Мутафова.

На рождения ден на комичката, тя ще влезе в смешна роля, за която усилено репетира вече месец.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име