Intrigi.bg Куриози Интимни сцени с преподавателка се разиграха по време на онлайн лекция в...

Интимни сцени с преподавателка се разиграха по време на онлайн лекция в Медицински университет – София

250
0

Онлайн лекция шокира студентите на Медицински университет – София, тъй като преподавателка разиграва интимна сцена по време на излъчването. 

Еротичен скандал с преподавател от Медицинския университет в София /видео/  - zonaburgas.bg

Видеото изпращат студенти от Медицински университет София, пише Bulgaria ON AIR. Твърдят, че това е онлайн лекция по биохимия от последните дни. Преподавателката е от Предклиничния университетски център, разказват студенти. На видеото се вижда как мъж застава зад преподавателката и започват ласки между двамата. 

Клипът може да видите тук https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/215093-seks-skandal-prepodavatel-po-biohimiya-otkroveno-pred-studenti

До края на работния ден от Медицинския университет не коментираха темата. В телефонен разговор обаче от висшето заведение заявиха, че започва вътрешна проверка.

Според сексолога Станка Маркова сцената е недопустима. А видеото бързо се разпространява между студенти и от други университети. 

„Тя е щастлива, просто това ме накара да направя асоциация с Кобилкина, която вчера демонстрираше с един сладолед как се правят ефективни и сладострастни неща с устата“, каза проф. Маркова.

От началото на пандемията жертви на видеокамерите си станаха депутати и участници в коментарни предавания по целия свят. Повечето се разделиха с работните си места. Ще има ли последствия за българската преподавателка – предстои да разберем.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име