Intrigi.bg Булевард Илиана Раева против поредния годеник на щерка си Славея! Вижте го

Илиана Раева против поредния годеник на щерка си Славея! Вижте го

203
0

Шефката на родната федерация по художествена гимнастика Илиана Раева не е подкрепила дъщеря си Славея Сиракова за годежа в Бали. Близки до Илиана Раева разкриха, че бившата гимнастичка никак не симпатизира на новия мъж на щерка си и го смята за поредната грешка в живота й. Съпругата на Наско Сираков дори не поздрави Славея за голямата новина и не удостои дори с един лайк романтичните снимки от събитието в Бали, видя Intrigi.bg.

„Хич и да не ми се връща от Индонезия. До гуша ми дойде от нейните прибързани решения. После пак е на моята глава“, беснеела Раева пред свои близки.

Към момента самоличността на новия мъж в живота на Славея е неизвестна. Звездната щерка си позволи да сподели няколко снимки от годежа, на една от които се вижда избраникът й.

От кадрите добиваме представа, че годеникът й е мъж на средна възраст, с не особено поддържана физика и привидно посредствено облекло. Годежното бижу също не е скъпо.

Едно е сигурно – новият годеник със сигурност не е от спортните среди, както би й се искало на Раева. Славея обаче доказа през годините, че не се съобразява с предпочитанията на майка си за зет, а дори напротив – подбира пълната противоположност.

Припомняме, че Илиана Раева вече няколко пъти бра срам с избора на щерка си за мъж. Първият й годеник бе порно актьорът Алекс Ломски, който почина внезапно преди няколко години. След него Славея сякаш от нищото изкопа новия си годеник – Иван Борисов, от когото е и първородната й дъщеря Амили. Раева и на него не симпатизираше, а малко след като се примири с избора на щерка си, Славея му би шута.

Според близки до фамилията, единствено Наско Сираков не бил против годениците на наследничката си и я подкрепял. Дори и той обаче смятал, че избързва с поредния си годеж.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име