Intrigi.bg Свят Изчезна убиецът на Шабан Шаулич

Изчезна убиецът на Шабан Шаулич

429
0

Алчън Левент, който бе обвинен за убийството на сръбската музикална легенда Шабан Шаулич, е изчезнал, съобщава белградският в. „Вечерне новости“.

Медиите в Сърбия задават многократно въпроса защо след толкова много време делото срещу турчина все още не е започнало. Но причината е в това, че властите всъщност не знаят къде е Левент.

На 17 февруари миналата година край западния германски град Билефелд, турчинът се блъска в колата, в която се возят Шабан Шаулич, кумът му Бобан Стоядинович, както и клавиристът Мирсад Керич. Шаулич умира на място, а след като прекарва няколко дни в кома, си отива и Керич. Стоядинович е в тежко състояние.

Оказва се, че 35-годишният Алчън Левент няма книжка и е бил пиян, когато помита колата, в която се вози Шаулич. Той шофирал със 160 километра в час, при позволени 80.

През май е пуснат от предварителния арест, давайки адрес в град Гютерслох, на който властите да го открият. Ала мъжът не е имал нито адресна регистрация и оттогава следите му са били изгубени. Германската медия Nw.de съобщава, че турчинът вече не живее в града.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име