Intrigi.bg Крими Изнасилвач към старица: Лягай и се събличай, че ще те нарежа на...

Изнасилвач към старица: Лягай и се събличай, че ще те нарежа на парчета!

408
0

Пазарджишки изнасилвач си получи заслуженото, след като даде знак, че  е непоправим. Върховният касационен съд потвърди присъдата на Л. М. от шест години затвор, постановена от Апелативния съд в Пловдив. 

Наказанието му е наложено за нощно нахлуване в чуждо жилище, грабеж и изнасилване на възрастна жена от пазардишко село.

По делото е установено, че осем месеца след като ненаситникът е излязъл от затвора предсрочно условно след изтърпяване на четиригодишна присъда за изнасилване, на 27 април 2018-а  той отново извършил същото престъпление. 

Около 2:40 ч. през нощта отишъл в дома на пострадалата в село близо до Пазарджишко, като знаел, че тя живее сама. Почукал на прозореца и й поискал цигари. Тя му подала два папироса през прозореца на хола. Минути след това чула, че на входната врата се блъска. От силните удари вратата била строшена. В къщата нахлул подсъдимият, който държал нож в ръката си. Приближил се към жената, хванал я здраво за ръцете, опирайки ножа в гърлото й. Ударил й няколко шамара и я заплашил, че ще я нареже на парчета.

Пострадалата знаела, че подсъдимият е наркоман и алкохолик. Тъй като я било страх от него, му казала, че има 100 лева в гардероба и ще му ги даде, за да я остави намира. След като прибрал парите в себе си, той пак опрял ножа в гърлото на жената, запушил й устата и ударил няколко шамара. Казал й да се съблича, като едновременно с това продължил да я удря по главата и лицето. Свалил й дрехите, избутал я към спалнята и я изнасилил. 

Подсъдимият си тръгнал, като заплашил пострадалата да не казва на никой за станалото, а с парите признал, че щял да  си купи наркотик. След това си тръгнал. Пострадалата се облякла и излязла пред къщата. Видяла, че подсъдимият отново се връща. Той се приближил до нея и й предложил да се връщат в леглото. Жената заявила, че я боли корема и трябвало да отиде до тоалетната, която се намирала в задния двор на къщата. Успяла да се покатери по тухлената ограда и да се скрие при съседка. 

Пловдивският апелативен съд счита, че присъдата за Л. М. трябва да е 9 години лишаване от свобода, но заради задължителната законова редукция, която се прилага при съкратено съдебно следствие, следва да бъде наложено наказание лишаване от свобода в размер на 6 години.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име