Intrigi.bg Крими Извънредно! Четворно убийство в Нови Искър

Извънредно! Четворно убийство в Нови Искър

1073
0

Четворно убийство разтърси град Нови Искър. Предполага се, че млад мъж е убил родителите си, брат си и баба си. 25-годишният заподозрян за престъплението е задържан, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Първоначално споделената информация, че предполагаемият извършител на убийството е бил военнослужещ, беше опровергана от Министерството на отбраната.

Сигналът за тежкия криминален инцидент е получен около 10:30 часа тази сутрин. По първоначални данни мъжът е нанесъл смъртоносни наранявания на родителите си, брат си и баба си, в къщата, където са живеели.

На мястото са пристигнали криминалисти от СДВР, които извършват оглед. Районът е отцепен. Образувано е досъдебно производство. Действията по разследването продължават под наблюдението и ръководството на прокуратурата.

Нови Искър вече стана печално известен с шесторно убийство навръх 2018-а година, когато Росен Ангелов – Горския, уби Кети, приятелят ѝ Неделчо Юнаков, сина му Георги, майката на Кети – Еленка, дъщерята на Кети – Нанси и приятелят на Нанси – Боби Иванов. Тялото на самия извършител беше открито няколко дни по-късно в гората.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име