Intrigi.bg Крими Извергът Северин, убил Вики: Психопат, агресивен, но… и внемяем

Извергът Северин, убил Вики: Психопат, агресивен, но… и внемяем

732
0

Психопат, егоцентрик, примитивна личност и склонен към агресия е Северин Надеждов, който уби Виктория Маринова в Русе, но е вменяем и може да носи наказателна отговорност. Това са предварителните данни от съдебно-психиатричната експертиза, за която той беше настанен в болницата на затвора в Ловеч, съобщи „24 часа“.

Документът още не е готов и прокуратурата го няма черно на бяло. Тази експертиза е задължителна, преди извергът да бъде предаден на съд.

Северин Надеждов не показвал емоция по време на разговорите с лекарите. Отговарял с кратки думи, забил поглед в земята.

През по-голямата част от времето не общувал много и със съкилийниците си. Няма данни да е тормозен физически.

21-годишният Северин вече е обратно в русенския арест, но стоя в Ловеч повече от месец. През това време психиатри са водили беседи с него, за да направят заключение дали е луд, както твърдяха роднините му. За него няма данни от медицинска документация, която да показва психични болести.

Резултат с изображение за Извергът Северин, убил Вики

Справка в родословното му дърво обаче разкрила кръвосмешение – бащата и майката на Северин били роднини. С лека умствена изостаналост са и братята на Селяйдин Ремикса, както е известен в ромската махала.

Липсата на бащата в детството на убиеца е подробно изследвано по време на престоя му за психиатричната експертиза. Родителят на Северин е бил крадец и алкохолик, отсъствал е от вкъщи и е умрял в затвора в Белене – там, където ще бъде настанен и синът му, ако се докаже обвинението за убийството в съда. Отгледан е от майка си, която е сменила 3-ма мъже, леля си и баба си по майчина линия.

Бащата не го припознал за свое дете, за да може майка му да взема социални помощи.

Резултат с изображение за Извергът Северин, убил Вики

Северин бил агресивен към други момичета в махалата, с които имал връзки, преди да се ожени по ромските закони за Емел. Двамата нямат граждански брак и сега момичето живее с родителите си. Алкохол пиел от 15-годишен, а в последните 2 г. се друсал и с евтина синтетична дрога. Точно в това състояние – пиян и дрогиран, Северин нападнал Виктория Маринова на 6 октомври миналата година на крайречната алея,в Русе. Ударил я силно в лицето, замъкнал я в храстите и я изнасилил жестоко.

Експертизата сочи, че жертвата е била мъртва през по-голямата част от времето на гаврата.

Разследващите са категорични, че Северин много добре е знаел какво е извършил – както убийството, така и изнасилването. Още повече че е разказал на майка си в Германия, където избяга веднага след престъплението.

Съмненията, че е имал съучастници, не се потвърждават до този момент. Младежите, които са го откарали в чужбина, не са обвиняеми за това, че са знаели за убийството на Виктория, но не са съобщили в полицията.

Разследването срещу Северин Надеждов ще приключи до март с изготвянето на всички експертизи. Очаква се той да признае всички факти, които ще бъдат описани в обвинителния акт.Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име