Intrigi.bg Булевард Избухна война между синоптичките

Избухна война между синоптичките

933
0

Война на синоптичките избухна в Нова телевизия. „Трите красавици от прогнозата за времето са се хванали за косите и всяка иска да представя прогнозата в праймтайма“, разкри млада репортерка, изумена от професионалната вражда, пише Lupa.bg.

По думите й Никол Станкулова била най-амбициозна. Доказателство за това е, че 3-4 месеца след като роди, тя се върна на екрана. Зрители с изумление отбелязали, че тя се върнала още по-слаба, отколкото преди да излезе в майчинство. Другата й конкурентка – Гергана Малкоданска, също не си оставяла каруцата в калта. Тя също излезе по майчинсктво, но се върна експресно, за да не бъде изместена.

Докато двете се карат, в щаба на синоптичките се вклини нов играч – Нора Шопова. Тя е една от най-успешните ни манекенки с ревюта по цял свят, но в последно време е занемарила ангажиментите си зад граница, за да натрие носовете на съперничките си.

„Двете майки са се обединили срещу Нора и й въртят разни номера. Някой й беше скъсал една пола в гардероба и тя беше принудена да излезе с безопасна игла в ефир“, сподели неин колега от апаратната.

Христина Балинска, която също избяга от бтв заради интриги, искала да дойде в Нова тв. Но заради тарторките с дебели връзки там предпочела далеч по-спокойната БНТ.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име