Intrigi.bg Булевард Ивка Бейбе пак скандализира! Снима се как пуска език на мачо във...

Ивка Бейбе пак скандализира! Снима се как пуска език на мачо във фитнеса: Не съм била с мъж повече от година (ВИДЕО)

556
0

Водещата на подкастовете на „Игри на волята“ Ива Иванова пусна поредното скандално стори в социалните мрежи. Този път инфлуенсърката се снима как лиже пъпа на мускулест мачо от плакат във фитнес зала.

„Ден 389 без секс. Дойдох на фитнес, за да мога да се отъркам“, оплака се във видео Ивка Бейбе и пусна еротично език на мъжа от постера. „Съдейки по начина, по който си вадиш езика, едва ли цяла година не си правила секс“, захапаха я веднага в мрежата.

Дали наистина силиконката цяла година е карала на „пости“, не сме убедени, но със сигурност никой от последователите й в мрежата не й се върза. Повечето от тях бяха по-притеснени за майката на Ивка Бейбе и психиката й, когато види сексуалното клипче. „Майка ти да не те изтрие пак от профила си“, питат я фенове.

Самата инфлуенсърка наскоро използва родителката си, за да събуди състраданието на хейтърите. Ивка разказа колко наранена била майка й от обидните коментари по адрес на детето й. В същото време интернет звездата няма притеснения да показва как лиже пъпа на мъж или да коментира сексуалния си живот. Явно в това отношение среща подкрепа от родителското лице…

Припомняме, че Ивка Бейбе получи доста критики и подигравателни коментари заради силиконовия й бюст. Той видимо е поставен некадърно, тъй като започва от врата й, а имплантите приличат по-скоро на мъжки напомпани гърди.

@ivkabeibe Ден без.. #ивкабейбе #ivkabeibepodcast #fyp ♬ original sound – Ivka Beibe ®
Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име