Intrigi.bg Крими „Ивицата Газа“ по нашенски! Масов бой с бухалки и стрелба за момиче...

„Ивицата Газа“ по нашенски! Масов бой с бухалки и стрелба за момиче в Кюстендил

177
0

Масов бой и стрелба с пистолет в Кюстендил по чудо се размина без сериозно пострадали. Снощи, малко преди 20.30 ч., е постъпил сигнал в ОДМВР за саморазправа на ул. „Шейново“ в Кюстендил между група мъже с бухалки, като са били възпроизведени и изстрели.

Пристигналите на място полицейски екипи са установили, че 28-годишен мъж е организирал среща с непълнолетно момиче, с което да изясни отношенията си. На срещата присъствали баща му и техен приятел.

Приятелят опрял пистолет в главата на непълнолетното момиче, принуждават я да извика приятелите си, заради които според тримата мъже е прекратила връзката си с 28-годишния. Пристигнали 3 момчета, на 19 и 20 г. с БМВ.

При пристигането им са нападнати от тримата мъже с бухалки и газов пистолет, възпроизведени са изстрели. Няма пострадали, но са нанесени щети по автомобила. Тримата мъже са задържани с полицейска заповед. Открит и иззет е укритият газов пистолет, с който са възпроизведени изстрелите. По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име