Intrigi.bg Булевард Ивет Горанова: Влюбена съм! (Ето и кой е щастливецът)

Ивет Горанова: Влюбена съм! (Ето и кой е щастливецът)

109
0

„Влюбена съм, да! Той все още не знае, но след този танц вярвам, че ще разбере…“ Това сподели по време на снощния лайф в „Денсинг старс“ Ивет Горанова. Олимпийската шампионка не пожела да разкрие кой е щастливецът, като само уточни, че не става въпрос за нейния партньор в шоуто. А на въпроса на водещата Алекс Раева дали мъжът, когото обича, е висок, тя отговори утвърдително.

Днес фенове на шоуто ще се пръснат от любопитство да разберат кой е щастливецът, в когото е влюбена Ивет.

Единствено Intrigi.bg успя да се добере до истината и това не беше никак трудно. Хората в обкръжението на каратистката като цяло не са много, а един конкретен мъж осезаемо е плътно до нея от известно време насам. И е висок! Той присъстваше и в тесния кръг от гости на 24-тия й рожден ден. Тя пък е неизменно до него на всяко организирано от него спортно мероприятие. Става въпрос за известния треньор по плуване Емил Милков, собственик на клуб „Олимп“.

39-годишният ерген и Ивет се познават от няколко години, но се сближават изключително през последната една. Той започва все по-често да кани Горанова на спортни събития, а преди месец тя се престрашава да го покани на рождения си ден, в компанията на още две двойки приятели.

И макар вече първите искри помежду им да са прехвърчали, Ивет все още се срамува да му признае за чувствата си.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име