Intrigi.bg Крими Иванчева и Петрова: Правата ни са нарушени!

Иванчева и Петрова: Правата ни са нарушени!

135
0

“Все още не мога да коментирам мотивите на съда в детайли. Само ще кажа, че отново има нарушение на правата ни, защото медиите получиха мотивите преди нас самите, което е отново с цел очерняне“, това каза пред ТВ Евроком подсъдимата заместничка на Иванчева Биляна Петрова за публикуваните мотиви на съда относно тежките осъдителни присъди за нея и бившата кметица на община Младост Десислава Иванчева.

“Не съм стигнала до края с четенето, но открих вече над 100, според мен, неистини в мотивите и разминавания с фактите или липса изобщо на доказателства“, добави Петрова.

“Доказано е, че самият съдия казва, че правата ни са нарушени. Също, че доказателствата не са събрани по надлежния ред и презумцията за невиновност отново не е на първа линия, както е по закон. На всички е ясно, че това е поръчково задържане, политическо задържане, ние сме доста активни, не се откриха никакви нарушения с управлението на администрацията и поради това ни “сготвиха“ по този начин“, коментира Десислава Иванчева мотивите на съда пред ТВ Евроком.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име