Intrigi.bg Булевард Златка и Карен се къпят в ЛУКС в Мексико! Летят в първа...

Златка и Карен се къпят в ЛУКС в Мексико! Летят в първа класа

96
0

Златка Райкова и съпругът й Карен Хачатрян отпътуваха на поредната си екзотична почивка. Не изминаха и 2 месеца, откакто бяха в Тайлайнд, а двойката вече е на поредния си воаяж – този път в Мексико. За разлика от почивката в Пукет, сега плеймейтката и екстенисистът предпочетоха да оставят децата в България и решиха да се отдадат на романтичен лукс.

Русата Златка не пропуска да се похвали в Инстаграм с 5-звездното си изживяване. От снимките става ясно, че двамата са отседнали не само в супер скъпарски хотел, но и са си позволили редкия лукс да пътуват в бизнес класата на Turkish Airlines.

Бърза проверка на Intrigi.bg показа, че цената на самолетния билет е около 7500 лева на човек в луксозната зона. Проста сметка показва, че Златка и Карен са се изръсили близо 15 000 лева само за самолетни билети до Мексико.

Хотелът, който са избрали, също не е случаен. „Casa Malca“ е смятан за един от най-добрите в Тулум и е в топ 10 на най-скъпарските комплекси с цени, започващи от 1200 лева на нощ. Дотук сметката набъбна на 25 000 лева за 7-дневна почивка в Мексико, без включено изхранване и екскурзии.

Не че им правим сметка на парите, но не можем да не се замислим как Златка и Карен могат да си позволят почивка за 30 000 лева, и то само 2 месеца след като се върнаха от още една, не по-малко екзотична.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име