Intrigi.bg Булевард Злати Йочев към Валери Григоров: Баламосваш зрителите на “Денсинг старс”

Злати Йочев към Валери Григоров: Баламосваш зрителите на “Денсинг старс”

60
0

Баламоса ли зрителите, като им каза, че имаш нулеви танцови умения? С този въпрос водещият на “Тази сутрин” Златимир Йочев една от най-успешните знаменитости в “Денсинг старс” – Валери Григоров. Синът на Мария Гроздева и половинка на Мария Бакалова остана стъписан от въпроса.

Вместо него отговори партньорката му в танците Дорина. Тя каза, че Валери не е баламосал никого, просто не е подозирал за своя талант на танцьор.

Професионалистката обаче веднага видяла потенциала, както и качества като дисциплина и борбен дух.

Двойката получи максималните 40 точки от журито в предния епизод на танцувалното шоу. Валери пък беше обсипан с комплименти от съдиите, който гледат вече на него като на завършен танцьор.

За да не рискува травма, ветеранът от “Игри на волята” е спрял екстремните спортове за малко и не тренира толкова усилено във фитнеса, както обикновено. Танците обаче не му оставят сили и без друго за това.

В новото издание на “Денсинг старс” Валери и Дорина ще танцуват хип хоп. Преди шоуто, това са единствените танци, към които той е имал някакъв интерес.

Интервюто в “Тази сутрин” завърши със издънка. Злати Йочев и Мария Цънцарова решиха да изненадат Валери със снимка, на която той като много малък е в ръцете на триумфиращата си майка Мария Гроздева.

“Това на снимката обаче е сестра ми”, охлади ентусиазмът им той.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име