Intrigi.bg Свят Захарова: САЩ се готвят да организират мощна антикитайска вълна в медийното пространство

Захарова: САЩ се готвят да организират мощна антикитайска вълна в медийното пространство

168
0

Съединените щати се готвят да формират мощна антикитайска пропагандна вълна в информационното пространство, Вашингтон сега отделя време за глобална подготовка, каза говорителят на руското външно министерство Мария Захарова по радио Sputnik в сряда.

Според нея, САЩ представят Русия в информационното поле като заплаха от 10 години. „Но на хоризонта на тази глобална информационно-пропагандна вълна вече е отбелязан фарът на Китай. И тази вълна ще се издига и в тази посока“, отбеляза още Захарова.

Засега, според официалния представител на руското външно министерство, Западът не е готов за пропаганда за това, тъй като КНР е информационно защитена.

„Китай има добре организирана работа извън, така че САЩ очевидно отделят време за глобална подготовка. Но съм сигурен, че една от най-мощните вълни ще бъде антикитайска в сравнително близко бъдеще. Те сега се готви за това, защото не можеш да го издържиш“, коментира Захарова и отбеляза, че САЩ трябва честно да признаят, че всеки, който изпревари Вашингтон, ще бъде обявен за заплаха за САЩ.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име