Intrigi.bg Свят Захарова иронизира Германия в стил: „Само луди хора без морал могат да...

Захарова иронизира Германия в стил: „Само луди хора без морал могат да помислят, че ще нападнем Украйна“

104
0

Иронично Мария Захарова се подигра на обявените доклади на германското разузнаване за вероятност от руско нападение над Източна Европа в близко бъдеще. Ще припомним, че само дни преди нахлуването преди близо 2 години в Украйна Захарова заяви: „Само луди хора без морал допускат, че ще нападнем Украйна“.

Не изключвам, че аналитичната част на Бундесвера е предоставена от германското външно министерство под ръководството на външния министър Аналена Бербок, каза говорителят на руското външно министерство


„Тайният план“ на германските власти за подготовка за сблъсък между Северноатлантическия алианс и Русия е „миналогодишният хороскоп за Риби в Рак“. Това написа говорителят на руското външно министерство Мария Захарова в канала си в Telegram.


„Прочетох германския „таен план“, изтекъл в информационното сметище на Bild. Мощният миналогодишен хороскоп за Риби в Рак. Не изключвам, че аналитичната част на Бундесвера е предоставена от германското външно министерство под ръководството на външния министър Аналена Бербок“, каза още Захарова, цитира „Епицентър“.


По-рано вестник Bild публикува информация, според която Берлин се готви за уж вероятен сблъсък между НАТО и Русия.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име