Intrigi.bg Куриози Затворник получи обезщетение за изгубените си луксозни кецове

Затворник получи обезщетение за изгубените си луксозни кецове

472
0

Осъден престъпен бос, който излежава 20-годишна присъда във Великобритания, получи компенсация от държавата, след като пощите изгубили дизайнерските му кецове.

Струващите 1 500 паунда (1 642 евро) кецове Christian Louboutin на Миекил Диксън-Наш се изгубили, след като били пуснати по пощата до него в затвора в Кент.

Чифт Nike Air Max 97 в златист цвят също изчезнали на път за него.

Air Max 97 Shoes. Nike IN

30-годишният гангстер поискал обезщетение от 4 500 паунда (4 928 евро), което включвало цената от 1 500 паунда за кецовете и обезщетение за времето, за което бил „лишен от възможността“ да ги носи, информира The Sun.

Съдия Каролин Уилкинсън от окръжния съд в Лондон приела, че той е собственик на кецовете и че те са били изпратени до него.

Тя обаче отсъдила на Диксън-Наш 144 паунда (157 евро) компенсация за кецовете Louboutin и 95 паунда (104 евро) за чифта Nike, защото той не могъл да докаже, че са нови.

Диксън-Наш получава осъдителна присъда заедно с майка си Клодет Диксън през 2018 г., като двамата са осъдени на общо 34 години затвор.

Те двамата и 17-годишно момче са арестувани след престрелка в Северен Лондон година по-рано.

Детективи, разследващи случая, са открили пистолет Colt 45, който бил използван при престрелката и бил свързан с Диксън-Наш и момчето.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име