Intrigi.bg Мистерии Заради дълг на покойната й дъщеря: Запорираха сметката на Ласка Минчева

Заради дълг на покойната й дъщеря: Запорираха сметката на Ласка Минчева

486
0

Банковата сметка на режисьорката-легенда Ласка Минчева е запорирана заради дългове на покойната й дъщеря, узнахме от HotArena.

Заради това племенникът й – актьорът Атанас Михайлов, който единствен се грижи за нея след като тя получи инсулт преди 2 г., набира дарения в негова лична сметка. Периодично той организира кампании в помощ на леля си – последната бе за рождения й ден на 12 януари, когато режисьорката на Златния Орфей и Мелодия на годината навърши 79 години. Тя е почти напълно парализирана и три пъти на ден приема инсулин, тъй като има и диабет. Грижите за нея, както и лекарствата, излизат около 1600 лева на месец. Нито тя, нито роднината й могат да си ги позволят и затова постоянно разчитат на дарения. 

Доскоро те се събираха в сметка на името на дъщеря й Вихра Смилова, но тя бе запорирана заради неин стар дълг. Журналистката си отиде едва на 51 години през август 2018 година след дълга битка с рак, разпрострял се в гръбначния стълб, главата и дробовете й. Точно на първата годишнина от смъртта на наследницата си, Ласка Минчева бе покосена от инсулт по време на почивка в Поморие. Тя е говорила по телефона с приятел на дъщеря си и толкова се е развълнувала от спомените, които я връхлетели, че отведнъж се парализирала. 

От хотела, в който е била настанена, веднага са я откарали в болницата в Бургас, където са й спасили живота. За съжаление от тогава е Ласка е почти неподвижна и едва движи крайниците си, пише Телеграф. 

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име