Intrigi.bg Спорт „Започнах да налагам седем проститутки. Около мен имаше морфин, кока и виагра....

„Започнах да налагам седем проститутки. Около мен имаше морфин, кока и виагра. Тогава ударих дъното“

314
0

Майк Тайсън проговори за най-ужасния ден в живота си. Въпреки тежкото детство и периода в затвора, боксовата легенда призна, че е ударил дъното през 2009 година, когато е нападнал седем проститутки, докато е бил на морфин.

Бившият световен шампион в тежка категория разкри, че е започнал да налага платените момичета от параноя, че могат да го нападнат и да го оберат.

„Гледах никога да не оставам сам – без значение дали до мен ще е проститутка, или някакво куче – сподели Тайсън. – Това е наистина много тъмен период от живота ми. Лежах си на леглото в хотела, а около мен бях заобиколен от жените, морфин, кокаин, Cialis (хапчета, подобни на виаграта), марихуана и (коняк) Хенеси.

Тогава ударих дъното. Изведнъж започнах да ставам параноичен. Помислих си, че тези жени ще ме нападнат и ще ме оберат. Започнах да ги удрям. Беше ужасно. Това най-тъмния период от живота ми.

Радвам се, че още съм жив. От три години съм чист – никакъв кокаин. Никога повече.“

Може и да не употребява кокаин, но Тайсън редовно пуши трева, като управлява и бизнес с марихуана. Именно с джойнт в уста Железния подписа договора за завръщането си на ринга, а негов противник ще бъде Рой Джоунс-младши.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име