Intrigi.bg Крими Задържаха 22-годишен, блудствал с дете в Кючука

Задържаха 22-годишен, блудствал с дете в Кючука

702
0

22-годишен младеж от русенско село е привлечен като обвиняем за блудство с дете в пловдивския квартал Кючук Париж.

Работата по случая започнала на осми март, когато бил подаден сигнал за ужасяващия инцидент в полицията. Според информацията, мъжът е подмамил 12-годишно момче да върви с него, като в замяна му е обещавал различни възнаграждения. Натикал момчето в мазе на блок, който се намира край Малкия парк в квартала и го заплашил, че ако започне да крещи, ще посегне на живота му. След това започнал да блудства с него, като го пипал и се самозадоволявал.

Белезниците за педофила щракнали в понеделник. Младият мъж бе задържан в хода на активни издирвателните действия от служители на Първо РУ и колегите им от отдел „Криминална полиция“.

По случая е образувано досъдебно производство блудство – извършване на действия с цел да възбуда или удовлетворяване на полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст. Законът предвижда наказание лишаване от свобода от една до шест години.

С постановление на Районна прокуратура – Пловдив на извършителя е повдигнато обвинение и наложена мярка за неотклонение задържане до 72 часа.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име