Intrigi.bg Крими Задържаха мъж, блудствал със 7-годишно момче в Шуменско

Задържаха мъж, блудствал със 7-годишно момче в Шуменско

539
0

Териториалното отделение във Велики Преслав към Районната прокуратура в Шумен задържа до 72 часа мъж за блудство със седемгодишно момче

С постановление на прокурор от Териториалното отделение във Велики Преслав към Районната прокуратура в Шумен е задържан до 72 часа мъж, след като е бил привлечен към наказателна отговорност за блудствени действия със седемгодишно момче. 

Днес прокуратура ще внесе искане в Районния съд във Велики Преслав за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на обвиняемия. Разследването се води за престъпление по член 149, ал. 2, т. 1 от НК, което се наказва с лишаване от свобода от 2 до 8 години.

На 22 април в шуменското село Кочово 50-годишният Иван В. примамил момченцето в дома си. Обещал да му подари синджирче. В дома си, който обитавал сам, обвиняемият извършил действия с цел да възбуди  или удовлетвори полово желание без съвкупление с детето. 

Бащата на пострадалото момче сигнализирал в районното управление на МВР във Велики Преслав за станалото. Предприети били незабавни действия по разследването. Обвиняемият се укривал и бил задържан вчера следобед.

източник novavarna.net

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име