Intrigi.bg Крими Задържани за убийство на аптекарка се покаяха

Задържани за убийство на аптекарка се покаяха

284
0

Окръжният съд в Русе наложи арест на Гарабед Веринян (49 г.) и Михаил Михов (55 г.). Двамата са обвинени за жестокото убийство на собственичка на верига от аптеки в Русе. Пред съда Гарабед заяви, че съжаляват за случилото се. Михов пък сторил това пред адвоката си.

56-годишната Epaнyxи Пexливaнян, която е съпруга на председателя на ГЕРБ-Русе и общински съветник Бедрос Пехливанян, изчезна миналия петък. Тогава тя била пресрещната от мъж, който носел униформа. Той поискал документите ѝ и я качил в колата ѝ. Там прибрал 20 000 лева, които жертвата носела. Пexливaнян била отведена до дома ѝ, от където извергите задигнали още 45 000 лева. Бандитите решили да я убият, за да прикрият следите. Удушили жената, разфасовали тялото ѝ и хвърлили частите от него в река Русенски Лом. По време на разпити станало ясно, че с плячката един от извергите изплатил кредити за 16 000 лева, а другият искал да си купи автомобил.

Пред съда Гарабед казал, че приема да е в ареста. Твърдял и, че съучастникът му го заплашвал и бил принуден да се включи. “Много съжалявам! Аз му казах да не я убиваме. Познавам тази жена, както и мъжа ѝ. Но той ме заплаши с пистолет “Макаров”, каза, че ще убие мен и после ще се върне да убие и сина ми, и семейството ми”, заяви Гарабед. Двамата задържани няма да обжалват задържането си.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име