Intrigi.bg Крими Задържана е разследваща полицайка от Благоевград, внесла телефон на арестант

Задържана е разследваща полицайка от Благоевград, внесла телефон на арестант

1132
0

Задържана е разследваща полицайка от Благоевград, която се оказва и дъщеря на шефа на охранителна полиция. Това съобщиха от МВР.

,,Акцията е на прокуратурата в Благоевград и дирекция „Вътрешна сигурност“. Касае разследващ полицай от ОДМВР-Благоевград, за която смятаме, че нерегламентирано е изнасяла информация, свързана с разследване на конкретно лице“, уточни Младен Маринов.

Уточняваме, че Георги Кьосев е шеф на „Охранителна полиция“ към ОД на МВР – Благоевград и е баща на Розалина Кьосева – дознателка към Първо РУ в Благоевград. Причината за акцията в полицията днес е именно Розалина, за която неофициално се твърди, че внесла телефон в ареста на Владимир Г., познат с прозвището Боклука, задържан показно през ноември 2016 г. при акция в кафе „Наоми“ в Благоевград. Доказателство за престъпното деяние на младата дознателка е телефонен запис, където се чува разговорът ѝ с арестанта.

Днес Кьосев също бе изведен под конвой от дома си и закаран в полицията. Пред журналисти успя само да каже, че не знае за какво става дума, но по-късно ще даде информация.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име