Intrigi.bg Булевард Забъркаха поп-фолк звезди в измама

Забъркаха поп-фолк звезди в измама

584
0

Едни от най-големите звезди на музикална компания “Пайнер” -Галена, Преслава и Емилия, станаха обект на измама в интернет.

Техни лайв видеа, публикувани в официалните им Фейсбук страници, бяха използвани от измамници за създаване на съдържание на фалшиви профили с имената и снимките на изпълнителките, с цел кражба на средства от потребителите в социалните мрежи, съобщават в Планета тв.

С обещания за големи парични награди, недоброжелатели насърчават феновете да се регистрират и да заплатят сума с кредитна карта, за да получат достъп до лайфовете. Те използват различни похвати, сред които чат разговори от съответната фалшива страница на Галена, Емилия и Преслава, за да подлъжат аудиторията и да провокират извършване на плащане

„Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета”, както Галена, Емилия и Преслава категорично осъждат тези действия, особено в момент, когато хората имат още повече нужда от хубави емоции, музика и забавления, и заявяват, че никога не са изисквали средства от почитателите си, за да ги радват с хитовете си! В дългогодишната си история, телевизия “Планета” никога не е събирала лични данни от зрителите и феновете си, както и финансови средства, а всяка официална игра на медията е била оповестявана в официалния сайт planeta.tv“, се казва още в официално изявление на телевизията.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име