Intrigi.bg Актуално Жълтопаветна анатема! Депутат от ПП пее „День победы“ (ВИДЕО)

Жълтопаветна анатема! Депутат от ПП пее „День победы“ (ВИДЕО)

188
0

Нови нюанси от сложния и противоречив характер на Манол Пейков изплуваха в социалната мрежа. Оказа се, че пловдивският депутатът от ПП-ДБ с охота изпълнява руски военни маршове. 

В това, разбира се, няма нищо необикновено. Необичайното е друго – народният представител прокламира себе си като върл путинофоб, а в същото време с вдъхновение пее любимите на Владимир Владимирович песни. 

Преди три дни Пейков дори предложи емблематичната ул. „Граф Игнатиев“ в София да се прекръсти на ул. „Навални“. След избухването на военния конфликт между Русия и Украйна пък той поде гражданска инициатива „Генератори за Украйна“, която го отведе чак до Одеса. 

Самият Манол Пейков признава, че обожава руската музика: „като започнем от Висоцки и Окуджава, минем през Гребеншчиков и Цой, и стигнем до великолепните, почти съвършени детски песни на Владимир Шаински“. 

„Ако трябва да обобщя – репертоарът ми с руски песни е толкова богат, че мога без никакво усилие да изнеса поне три пълноразмерни концерта, без да гледам партитурите и без да повторя песен“, хвали се Пейков. 

Той обаче се чувства силно раздразнен, когато „някакви хора упорито разпространяват из нета мои изпълнения на руски песни с идеята, че са открили Америка и че това по някакъв начин дискредитира човешките и политическите ми позиции“. 

И все пак, ето едно от изпълненията на Манол Пейков – „День победы“:

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име