Intrigi.bg Булевард Живот като на кино! Нана купонясва на яхта в Маями (СНИМКИ)

Живот като на кино! Нана купонясва на яхта в Маями (СНИМКИ)

39
0

Живот си живее Нана Гладуиш. Откакто се премести в Щатите, бившата водеща на „Съдебен спор“ преживя тежки моменти, но въпреки това успя да продължи напред и да се чувства щастлива. Слуховете за връщането й в България се оказаха безпочвени – Нана няма никакво намерение да напуска Флорида и Рая, в който се намира.

Наскоро тя показа на своите последователи как прекарва времето си в Щатите. Заедно с приятелите и семейството Нана купонясва на луксозна яхта, танцува и се забавлява като запоследно.

„През последните 6 месеца аз преживях и трагедии в семейството си и мога да кажа, че този ми престой в САЩ не беше от най-добрите. Въпреки красотата на Маями, на времето и всичко, което този космополитен град може да предложи. Но когато загубиш близък, както аз загубих сестра си Мартина, няма как да си щастлив, независимо къде се намираш“, изля душата си Нана по време на последното си прибиране в България.

Бившата водеща все пак е успяла да се отърси от болката и скръбта и да продължи живота си с усмивка. Заедно със сина си Джейсън и съпруга си Джонатан са истински щастливи и купонясват на луксозната яхта с приятели на фона на красивите залези на Маями.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име