Intrigi.bg Крими Жестоко убийство в столичния „Младост 1“

Жестоко убийство в столичния „Младост 1“

367
0

Cтанка Марангозова е убита тази нощ в столичния квартал „Младост 1“.Тя е била открита днес 20,53 часа пред блок 18 от съпруга си.

Резултат с изображение за Станка Марангозова

Марангозова лежала на предната седалка на автомобила с огнестрелна рана в главата, съобщава „24 часа“.

Бяла роза е била хвърлена до трупа на убитата Станка Марангозова. Разстрелът е бил чут от събеседника на Станка, с когото тя говорила по мобилния си телефон. Колата й е била в движение, а прозорецът – свален. 

За сега не е ясно с кого е говорила Станка, но със сигурност той ще бъде един от основните свидетели за смъртта на жената.

Тя е обвинена, че от януари 2008 г. до октомври 2011 г. е източила сумата от 65 536 705,98 лв., сочи обвинителният акт срещу нея. Той е внесен от Софийската градска прокуратура.

В началото на ноември 2011 г. тя е арестувана от ДАНС за пране на пари. Малко по-късно в телевизионен ефир обвинява син на бивша министърка, че я е измамил. Обвиненията й изглежда са безпочвени, тъй като не водят до обвинение на мъжа, когото Станка набеждава.

Не е ясно до какъв етап е делото, казават прокурори, които са работили по него, но в последствие са се преместили в по-горна прокуратура.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/notifikacii/2019/10/10/jestoko-ubiistvo-v-stolichniia-mladost-1.425729?utm_source=push&utm_medium=notification&utm_campaign=Push

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име