Intrigi.bg Крими Жертва на Валиумния изнасилвач: Каза ми, че е гей, предложи да хапнем...

Жертва на Валиумния изнасилвач: Каза ми, че е гей, предложи да хапнем и се съгласих

433
0

Видях го когато влязох в бара, усмихнахме се един на друг. Беше красив, нормално изглеждащ мъж. Предложи ми да хапнем нещо и аз се съгласих. После ми каза, че е гей и аз се почувствах по-спокойна. Това каза пред Нова телевизия младата жена, станала жертва на Йохан Стелингверф, по-известен като Валиумния изнасилвач.

,,Отидохме у тях – хапнахме, пийнахме, посмяхме се и след това станах да си ходя. В един момент обаче той започна да ме души, почти изгубих съзнание. Имаше много кръв и плаках през цялото време“, спомня си за преживения кошмар тя.

,,Беше ме наранил много, изкарах една седмица в болница, претърпях двучасова операция. Този мъж е много, много опасен“, разкри накрая жената.

Йохан Стелингверф трябва да напусне жилището си в столичния квартал „Зона Б-5“ утре, независимо какво реши съдът, защото договорът му за наем изтича.

Собственикът му казал незабавно да освободи апартамента. Както през годините, така и сега, Йохан Стелингверф отрича да има вина и да е извършил каквото и да било престъпление. Очаква се наблюдаващият прокурор да повдигне обвинение за друго престъпление и той да бъде отведен от дома му, а мярката му да бъде променена в по-тежка.

Йохан Стелингверф е охраняван денонощно в дома си, където е под домашен арест. В сряда той беше отведен от полицията за разпит заради втора жертва, която установиха разследващите. Тя е от унгарски произход.

Жената е пристигнала у нас, била е разпитана пред съдия. Разпитите са продължили до късно през нощта, заради което наблюдаващият прокурор не е могъл да повдигне обвинение на Йохан. Той бе доведен отново в жилището си, където полицаи от СДВР го охраняваха.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име