Intrigi.bg Актуално Жертва или убиец е Джок Полфрийман – едно видео, две гледни точки

Жертва или убиец е Джок Полфрийман – едно видео, две гледни точки

302
0

Казусът с осъдения за убийството на Андрей Монов – Джок Полфрийман, излезе от съдебната зала и се пренесе онлайн.

В YouTube, от анонимния профил YouTube Channel, се появи 23-минутно видео, което е озаглавено „Истината за Джок Полфрийман“. Авторът не споделя какво го е подтикнало да пусне видеото от нощта на убийството, но е разяснил своята гледна точка. Според нея Джок е жертва и е убил Монов при самозащита.

Не закъсня и контра видео, качено от приятелите на убитото момче.

„Това видео, идва в отговор на каченото почти анонимно видео, което манипулира и внушава неистини. Ние, приятелите на Анди, търпяхме достатъчно. Не разбираме каква е целта на тези манипулации, почти 12 години след убийството, години след решението на съда. Да, свидетелите бяха разпитани, видеата гледани, доказателствата разгледани, експертизите направени, експертите изслушани. Версията, която сега се опитват да лансират, дори не съвпада с версията на убиеца, която каза в показанията си в съда. Ние бяхме на делата и помним. Не, не сме доволни от присъдата, защото смятаме, че убийство и опит за убийство заслужава далеч по-строго наказание от тези 20 години. Но, правораздаването става в съдебната зала. Припомняме това специално за Джок Полфрийман и адвокатите му. Той бе признат за виновен и осъден. Много се надяваме политизирането и използването на случая за лични и политически цели да спре и да оставите Анди да почива в мир“, пишат под видеото близките на Монов.

Къде е истината? Трудно може да се каже, но вижте двете гледни точки на едно и също видео.Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име