Intrigi.bg Булевард Жени Марчева с 10 бона заплата

Жени Марчева с 10 бона заплата

2363
0

Водещата на „Тази събота“ и „Тази неделя“ Жени Марчева вече щяла да се разписва срещу 10 хиляди лева месечна заплата, издават нейни доверени хора от Би Ти Ви. Преди дни стана ясно, че журналистката е успяла да се докопа и до втори сладък пост в медията, като додрапала да я назначат за директор на новините в радиостанциите, които са собственост на телевизията.
Така Марчева щяла да взима пари хем като водеща, хем като продуцент, което автоматично я изстреляло на върха на класацията за най-скъпоплатените телевизионери. С възнаграждението си от 10 бона Жени изпреварва дори рекордьорите Ани Салич и Ники Дойнов, които пък се разписват съответно срещу 7 и 9 хиляди лева месечно. Единствено Венелин Петков за момента прибирал по-тлъста пачка от нея като шеф на новините в Би Ти Ви, но разликата в доходите им била почти минимална.

За повишението си Марчева не получила нито едно поздравление от колегите си, а тъкмо обратното. Отново попаднала в окото на бурята, защото новият ѝ връх в кариерата вбесил до крайна степен нейната екранна партньорка Диана Любенова, която също се надявала на повишение и се ядосвала, че не успява да изпъкне заради болните амбиции на Жени да е на всяка цена номер едно. В кулоарите на Би Ти Ви пък се тиражира нов слух – че космическата заплата на Жени всъщност била истинската причина Мариана Векилска внезапно да подаде молбата си за напускане.

Векилска не можела да повярва как е възможно шефовете да предпочетат колежката ѝ пред нея, при условие че тя имала по-дългогодишен опит в новините и почти недостижим опит в телевизията. 18 години от живота на Мариана преминаха именно в ефира на Би Ти Ви, а Марчева е част от медията от едва 7 години. „Като нищо и Любенова да я последва и да си подаде предизвестието скоро, защото ѝ е писнало да играе втора цигулка. Тя се надяваше да реализира и самостоятелен проект в ефира, а не да е суфльорка на Марчето, но даже връзките на бившия ѝ мъж Лес Уелдън не свършиха работа“, коментират колеги на двете водещи.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име