Intrigi.bg Актуално Жена се опита да скочи от Аспарухов мост. Колите я подминават. Млад...

Жена се опита да скочи от Аспарухов мост. Колите я подминават. Млад варненец я спаси

442
0

В социалната мрежа “Фейсбук” се появи клип, заснет от млад мъж, който се опитва да спаси жена, която е решила да скочи от най-високата точка на Аспарухов мост.

Клипът е любителски, но ясно се вижда, че възрастна жена с бяла коса се готви да скача от Аспарухов мост.

Не са ясни причините за създалата се ситуация, но явно краят е добър. Мъжът успява да разколебае старицата.

Под клипчето на Йордан, както се казва героят, предотвратил трагичния и фатален край за отчаяната жена, той споделя и следният коментар:

“Не знам как изглежда, дали е грозно или не. Просто в бързината реших да заснема тази случка, за да покажа, че човещината я няма. Жалко за хората, който минаваха и отминаваха с безразличие. Жалко е, че ръкомахах и никой не спря. Жалко е, че даже и таксиметровият шофьор, когото помолих за помощ, ми отказа, поради причината да не го ударят…..За което много ме е яд! Струваше ми 10 минути, за да сляза от моста, да обърна автомобила си и да се върна на “Аспаруховия мост”. А през това кратко време са минали стотина коли и никой нищо.

Единствения Човек (Да, с главна буква!) бе една жена, която единствена се отзова бързо и реагира адекватно. На нея БЛАГОДАРЯ! И на полицията, че реагира бързо. А за другите, жалко…”, гласи коментарът.

Стотици хора изразиха своя респект и възхищение от постъпката на Йордан. Мнозина се заинтересоваха и от съдбата на възрастната жена, решила да сложи край на живота си по този ужасен начин, с желание да я открият й помогнат.

източник новаварна

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име