Intrigi.bg Булевард Ето я българката от еротичен сайт, заради която мъж във Флорида разстреля...

Ето я българката от еротичен сайт, заради която мъж във Флорида разстреля семейството си

1992
0

Прокуратурата във Флорида разпространи снимки на българката Силвия Венциславова, заради която 29-годишния американец Грант Амато изби семейството си.

Телата на 59-годишния Чад Амато, 61-годишната му съпруга Маргарет Амато и 31-годишния им син Коуди бяха открити на 25 януари тази година в дома им във Флорида. За тройното убийство беше задържан другият им син – Грант. Разследващите установиха, че през трите месеца преди да убие близките си, той откраднал от тях 200 000 долара.

Парите са били прехвърлени на българката Силвия, която работела в еротичен сайт.

Освен парите, 29-годишният Грант изпращал на българката и секс играчки, които тя използвала пред камерата. От прокуратурата цитираха съдържание на бележка от 4 януари, в която родителите поставят ултиматум на сина си.

Те настояват синът им да преустанови незабавно „заниманията“ си със Силвия, да си намери работа и да върне откраднатите 200 000 долара.

Събрани са 20 гигабайта доказателства, включващи стотици снимки и видеа – много от тях порнографски и еротични. Също така са установени и смс-и между Грант и Силвия. Има и банкови извлечения със сумите, които той е харчил за нея.

В едно от клипчетата мъжът моли Силвия да му прати нейни видеа и снимки и казва, че се чувства странно, когато плаща за нейните материали. Тя пък му изпраща коледна картичка с целувка, в която му пише, че е „нейният супергерой“.

От шерифството в Семинол Каунти съобщиха, че все още не са разпитали българката.

При обиските в къщата на семейство Амато са открити много оръжия и амуниции, но адвокатите на Грант твърдят, че  разследващите не са успели да свържат нито едно от тези оръжия с тройното убийство.

29-годишният Амато, който не се признава за виновен е с определена гаранция от 750 000 долара. Той няма право да използва семейни пари, за да я плати. Затова мъжът  остава в ареста до началото на делото, което започва през юли. Ако бъде признат за виновен в три предумишлени убийство от първа степен, Амато може да получи смъртна присъда.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име