Intrigi.bg Булевард Ето защо Милянкова се развежда!

Ето защо Милянкова се развежда!

658
0

Ирена Милянкова се развежда с втория си съпруг Никола Чолаков, твърди „България Днес“.

Актрисата и брокерът на имоти са сложили окончателно край на връзката си преди няколко седмици. Милянкова се е върнала в родния Разград, а Никола продължава  да живее в Гърция. Двамата се преместиха в южната ни съседка преди няколко месеца и развиваха успешен бизнес с недвижими имоти.

„Не знам какво се е случило. Разбрах, че тя си е тръгнала и сега е при майка си. Милянкова не споделя нищо. Изтрила е профила си във фейсбук. Доколкото знам е напуснала и фирмата за недвижими имоти, в която бяха заедно с Никола“, разкрива близка приятелка на Ирена от модните среди.

Ирена отказва подробности около случващото се, но не отрече, че не живее с Никола. Моделката е запазила профила си в инстаграм. Преди няколко дни качва снимка, под която пише „време е за ново начало“. Ирена и Никола не се разделят като приятели и определено не са в добри отношения. Каква е причината за края обаче, остава неясна, поне засега. Според близки на актрисата няма замесен трети човек, макар че се появиха и такива слухове. Напрежението около отглеждането на шестте им деца и битови недоразумения да най-вероятната причина за края, убедени са близките им.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име