Intrigi.bg Актуално Ето в какъв невероятен лукс живее арестуваната Ирена Соколова СНИМКИ

Ето в какъв невероятен лукс живее арестуваната Ирена Соколова СНИМКИ

5628
2

Aрестуваната тази сутрин при мащабна акция на ДАНС и Специализираната прокуратура Ирена Соколова, бивш областен управител на Перник и екс депутат от ГЕРБ, се шири в тузарски апартамент от близо 250 квадрата в луксозната резиденция „Анастасия” в софийския квартал „Гоце Делчев”, съобщава Lupa.bg.

Просторното жилище на 48-годишната перничанка е ситуирано на 4-ия етаж в помпозната сграда, построена през 2013 г. от Димитър Барбуков в района „Мотописта” досами оживения бул. „България”. Съседи на Ирена Соколова издават, че тя се нанесла със съпруга си Евгени в баровското жилище преди около 5 години. Наскоро с апартамент в резиденция „Анастасия” се сдобила и голямата дъщеря на Соколова – Александра. Възможно е обаче тя да е под наем.

Обитавания от Ирена Соколова апартамент в резиденцията е с изглед към Витоша и е възможно най-големия, който се е предлагал за продажба. Цената му доближава 1 милион лева. С жилище в резиденцията разполага и Евгени Минчев, който от години е близък с Барбукови.

Собствениците на ВИП жилища в резиденция „Анастасия” ползват 5-звезден сервиз целогодишно. Камериерки, сервитьори и охранители обслужват денонощно обитателите на олигархичния жилищен комплекс. Голямата гордост на резиденцията са общите пространства.


„Резиденция „Анастасия” не е нито първата, нито единствена резиденция в София, но има характеристики и атмосфера, които я правят уникална: тържествено и богато декорирано фоайе, тежка ламперия от дърво, плетеница на пода от 8 вида мрамор и оникс, огромни кристални полилеи, уникални акценти и елементи, произведения на изкуството, много малки вещи и детайли, които те отпускаг и пренасят в нов свят.

В един от ъглите има библиотека с богата литература, така че може просто да влезеш и да почетеш книжка – английска, руска и българска литература; в другия ъгъл се мъдри  роял на цели 280 години, инкрустиран със седеф, с клавиши от слонова кост;  може да вкусиш глътка изкуство в напрегнатия ден в откритата галерия на Резиденцията, защото от всеки ъгъл наднича платно на значим художник”, примамват заможните българи да си купят апартамент в „Анастасия” имотните брокери.

Роялът във фоайето на Ирена Соколова е инкрустиран със седеф, а клавишите му са от слонова кост

Ирена Соколова е собственик на най-големия апартамент от 250 квадратни метра в тузарската Резиденция „Анастасия“

Ирена Соколова очевидно няма проблеми с финансите. Преди години тя бе атакувана, че е част от кръга „Котараците” в Перник. Нейният шурей Юрий Соколов, брат на мъжа й Евгени, е изпълнителен директор в няколко от фирмите на пернишките бизнесмени Иван Асенов и Богомил Гьорев, известни като Котараците.

Ирена Соколова бе арестувана днес сутринта заради водната криза в Перник, а в града на стоманата бе задържан и доскорошнияj началник на местното ВиК Иван Витанов.

По думите на главния прокурор Иван Гешев, днес и утре ще бъдат разпитани над 30 души, като се проверява и ремонтът на язовирната стена на язовир „Студена”. Водоемът, от който Перник черпи питейна вода, е почти празен, макар през 2016 г. да бе ремонтиран с 32 милиона лева, отпуснати от Световната банка. 


Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

2 КОМЕНТАРИ

  1. Да се откприе този изверг и бъде осъден ефективно, в размер, съизмерим с умишлено убийство на човек. Мръсна твар си ти човешко нищожество, дано животът те огледа по-обстойно и прецени подобаващо. Има отгоре някой, който не забравя. Нямам думи повече, за да изразя неприязънта си към този убиец.

  2. Такова зверство не би могло да е човешко дело.
    Горкото животно и проклет да е извършителя-изверг!
    Ако трябва да му се присъди съизмеримо наказание, ще е напълно заслужено да му отрежат ръцете, макар че с глава, която може да роди такова деяние, по- приемливата мисъл ме води до извода, че няма полезно присъствие !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име