Intrigi.bg интриги Емрах с SMS заплахи от гаджето на Веси: Извини се или ще...

Емрах с SMS заплахи от гаджето на Веси: Извини се или ще ми целуваш краката

173
0

Публично унижение се наложи да изтърпи Емрах Стораро по време на снощния лайф в „Денсинг старс“ заради нахалната целувка, която си открадна от партньорката си Веселина. На запис бе излъчено как Веси очи в очи му казва, че не го харесва по такъв начин и не желае повече да навлиза в личното й пространство. „Отношенията ни трябва да си останат изцяло професионални“, директно го скастри Веси.

„Това сега защо ми го казваш“, ядоса се Емрах на откровението й пред камерите и цяла България. „Защото смятам, че е важно“, оправда се партньорката му.

Истината обаче е малко по-различна, научи Intrigi.bg. Близки до танцьорката разкриха, че е била притисната от гаджето си да постави на място Емрах и публично да отрече за интимна връзка между двамата.

„След наглата целувка на Емрах и постоянните му намеци за любов, гаджето на Веси побесня“, разкриват нейни близки. Той дори изпратил няколко заплашителни SMS-а до сина на Тони Стораро. „Извини се, лекенце, или ще ми целуваш краката“, гласяло едно от съобщенията.

За да не ескалира още напрежението, Веси накарала Емрах да обещае пред камерите, че повече няма да навлиза в личното й пространство. В противен случай ще бъде принудена да напусне предаването

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име