Intrigi.bg Актуално Елеонора Янакиева гледа сина на Блатечки като свой син (СНИМКИ)

Елеонора Янакиева гледа сина на Блатечки като свой син (СНИМКИ)

162
0

Новата половинка на Асен Блатечки – Елеонора Янакиева, не само вече се познава със семейството и децата му, но и с охота се грижи за тях. Дъщерята на актьора Катерина е голяма и по-рядко се вижда с татко си и избраницата му, докато синът му от Диляна Попова – Борил, прекарва доста време в компанията на Елеонора и Блатечки.

Наскоро всички заедно като едно голямо семейство бяха на екскурзия до Париж, където Борил и синът на Ели посетиха Дисниленд. Преди това 10-годишният син на Блатечки отново бе с татко си и новата му жена, тъй като Диляна Попова бе на дълго пътешествие в Коста Рика.

Моделката също има нов мъж в живота си – милионера Лъчезар Захариев, с когото често обикалят по екзотични дестинации. По време на воаяжите им малкият Борил е заедно с татко си и Елеонора, която се грижи за него като за свой син.

Освен момченце на неговата възраст, 45-годишната Ели има и голяма дъщеря на име Мария, която е долу-горе на годините на щерката на Блатечки. Мария и Катето веднага си допаднали и се разбират прекрасно, разкриват близки до актьора.

Както Intrigi.bg писа, отношенията между секссимвола на българското кино и Елеонора са доста сериозни и нищо чудно скоро тя да му предложи брак.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име