Intrigi.bg Булевард Елвис Пресли ухажвал Шер, тя му отказала

Елвис Пресли ухажвал Шер, тя му отказала

44
0

Малко преди да признае защо предпочита по-млади мъже, Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била „нервна“ заради репутацията му и е „познавала хората около него“.

В скорошно интервю 77-годишната певица сподели, че мъжете на нейната възраст не могат да се справят с нея, а пък пред по-малките не е толкова срамежлива. „Освен това повечето на моята възраст вече не са сред живите. Ако трябва да сравнявам тях и младите, със сигурност избирам вторите, те са и отгледани от жени като мен. Преди бях казала на приятелките си да не се влюбват в по-млади мъже, защото сме твърде стари. Посъветвах ги и да не се влюбват чрез текстови съобщения“, казва тя.

Иначе в момента холивудската звезда се среща с музикалния изпълнителен директор Александър Едуардс, с когото имат 40 години разлика във възрастта. Двамата се запознават на Седмицата на модата в Париж през септември 2022 г. Шер преди това е била омъжена за Сони Боно и Грег Олман. Имала е връзки с Том Круз, Ричи Самбора и Вал Килмър, предаде life.dir.bg.

Но една от по-сериозните й любовни афери е с Роб Камилети, с когото се запознава, когато тя е на 40, а той на 22 години. Самата тя по-късно споделя, че той е „любовта на живота й.“

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име