Intrigi.bg интриги Екшън на касата в Билла с депутатката Елена Гунчева от „Възраждане“

Екшън на касата в Билла с депутатката Елена Гунчева от „Възраждане“

355
1

Покрай депутатите от Възраждане винаги емоциите врят и кипят и никога не е скучно.

Адв. Елена Гунчева е депутат от „Възраждане“ и практикува професията си в Пловдив. В социалните мрежи тя споделя за нейно неприятно изживяване в супермаркет „Билла“.  Според думите на Гунчева служителка й се е разкрещяла да си сложи маската правилно. Народният представител се зарича повече да не пазарува в магазини които сляпо изпълняват заповеди.

Припомняме, че носенето на медицински маски в затворени обществени пространства задължително както за персонала, така и за клиентите.

Ето разказа на адв. Гунчева:

Дотук с Билла! Без да съм била някога фенка на тези магазини, днес прекрачиха границата на търпението ми. Една нагла и арогантна касиерка ми се разкрещя да си вдигна маската, като не да се махам от магазина /явно си въобразяваше, че магазинът е неин, а заплатата й се появява незнайно как от въздуха/. Принципно бих проявила разбиране при добронамерена забележка или молба, но наглото поведение, придружено с истерични крясъци, идва в повече.

Друга служителка надуто обясни, че те не мислили, а изпълнявали закона! То не е закон, а заповед, с която се отменят права по закон, ама съществото явно нямаше капацитета да го разбере. Отново с призиви да не пазарувам в магазина им, в които задължително ще се вслушам. Май бизнесът е време да осъзнае, че се издържа с парите на клиентите си, а не е на издръжка към Министъра на здравеопазването.

Аз в магазини, в които сляпо изпълняват заповеди, без да мислят, няма да пазарувам. И с невъзпитан персонал, който не е наясно откъде му идва заплатата! А и все пак да подкрепя българския бизнес!

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

1 коментар

  1. КАКВИ МАСКИ ? КАКВИ ПЕТ ЛЕВА? КОЛКО ОТ ВАС ЧЕ И ТАЗИ ГУНЧЕВА ПОЗНАВАТЕ ПРАВОТО? МОЖЕ ЛИ ТОЛКОВА НЕЖЕСТВО? ЕЙ В НЮРНБЕРГСКИЯ КОДЕКС ПИШЕ ЧЕ ВСИЧКИ КОИТО НАРЕЖДАТ И ТЕЗИ КОИТО ПОМАГАТ ПОДЛЕЖАТ НА СЪД! ТАЗИ ГУНЧЕВА ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕ МАЛКО ДА ПОНАУЧИ ПРАВОТО, ЧЕ МАЙ ПОЧВАМ ДА СЕ ЗАМИСЛЯМ ЩО ЗА ПАРЛАМЕНТ ИМАМЕ ОТ НЕВЕЖИ И НЕОБРАЗОВАНИ ВЗЕЛИ ДИПЛОМИ НА ТОМБУЛА? НЯМАМ ДУМИ ! МАЙ ЩЕ ТРЯБВА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА ГИ ПРАВИМ С БОБЕНИ ЗЪРБА, ЦАРЕВИЦА И ДРУГИ КАКВИТО ИМАМЕ ПОД РЪКА! ТАЗИ ГУНЧЕВА НЕ Е ЛИ ГЛЕДАЛА КЛИПОВЕТЕ С ВЕНЦИ ЧИКАГОТО В БИЛА И КАУФЛАНД? ТРЯБВА МАЛКО ДА ПОГЛЕДНЕ И НАСТРАНИ ЗАЩОТО ОТ ТАМ МОЖЕ ДА НАУЧИ НЕЩО! ЛЕКЦИЯ ИЛИ ДИСЕРТАЦИЯ НЯМА ДА ЗАЩИТАВАМ, АМА ПРАВИСТИТЕ ДНЕС СА ПЪЛНА СКРЪБ ВИДНО ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО ИМ! ЩО ЗА ПРАВИСТ Е ТОЗИ КОЙТО ТВЪРДИ ЧЕ ИМА КОВИД КОГАТО НЯМА ИЗОЛИРАН ВИРУС-ЗАРАЗА, НО ВИДИШ ЛИ ИМАМЕ БОЛЕСТ? КОЛКО МАЛОУМЕН ТРАБВА ДА СИ ЗА ДА ТВЪРДИШ ТОВА? АЗ МИСЛЯ ЧЕ ТАКИВА СА ПРОПУСНАЛИ ЧАСОВЕТЕ В УЧИЛИЩЕ! ВИЖТЕ И ВИЕ МЕДИИ ВЗЕМЕТЕ СЕ ОБРАЗОВАЙТЕ И НЕ ПУСКАЙТЕ ТАКИВА СТАТИИ ЧЕ ХОРАТА СЕ ШАШКАТ! ВИЕ СЕ ШАШКАЙТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ АМА ОСТАВЕТЕ ХОРАТА И НЕ ГИ МЪЧЕТЕ! И БЕЗ ТОВА Е ИЗТРАДАЛ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД! ВЯРНО ЧЕ Е ОТ МЪРЗЕЛА СИ, АМА ТОЙ ТОЛКОВА МОЖЕ! УПРАВЛЯВАТ НИ НЕВЕЖИ И ИДИОТИ! КОЙТО ИСКА ДА НЕ ВЛИЗА В ТАЗИ КАТЕГОРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ ИНАК ТАКЪВ Е БИЛ ИЗБОРА МУ И НЕ Е ОБИДА ЗА НЕГО, А И НЯМА КАК ДА Е ОБИДА ЗАЩОТО САМ СИ ГО Е НАПРАВИЛ И МОЖЕ ДА СЕ СЪРДИ САМО НА СЕБЕ СИ! КАТО ВИДИШ КОЗА НЯМА И НЕМОЖЕШ ДА ЛЪЖЕШ ЧЕ Е ЛЪВ!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име