Intrigi.bg Политика Едно наум: Чекмеджето на Борисов вкара в диалог Христо Иванов и Виолета...

Едно наум: Чекмеджето на Борисов вкара в диалог Христо Иванов и Виолета Сечкова

122
0

Преди Коледа Софийската градска прокуратура спря наказателното производство за снимките и видеозаписа от спалнята на премиера Бойко Борисов, защото не успя да установи коя е „прекрасната госпожа“ „Мата Хари“ (наречена така от самия Борисов – бел. ред.). Кадрите станаха обществено достояние, след като до медиите през юни и юли анонимно бяха изпратени аудиозаписи, снимки и видеоклип и многократно бяха коментирани и от самия Борисов. От коментарите му се разбра, че той най-малкото подозира коя е авторката им. Прокуратурата обаче не я установи.

Фактът, че разследващите с такава лекота се отърваха от проверките за проникването в спалнята на премиера, реално минира темата и създаде благодатна почва случаят да продължава с всякакви слухове и сюжети коя е „Мата Хари“. И сигурно ще продължава.


Така преди четири дни се зароди и задочен диалог във „Фейсбук“ между лидера на „Да!България“ Христо Иванов, който не спира да настоява да се изясни въпросът със снимките в спалнята на Борисов, и Виолета Сечкова – семейна приятелка на премиера, тв водеща, съпруга на негов партньор по карти – Александър Сталийски. Миналата седмица Сечкова беше назначена за почетен консул на Южна Корея и това я постави във фокуса на медийното внимание.

Липсата на резултат от разследването за чекмеджето на премиера даде благодатна почва за всякакви сюжети.


Иванов и Сечкова си размениха реплики чрез публични постове в социалната мрежа. Всичко започна от коментар на партийния лидер на 14 януари:

Явно – хепи-енд.

Например за следния сюжет: в бананова република с компотна характеристика на социално-икономическия модел, изтичат снимки на нощното шкафче на премиера, в което има пари и злато, обясними само с корупция. Неудобствата са две: трябва да се монтира някакво обяснение за пред публиката, но не трябва да се произвеждат доказателства, за които някой ден прокуратурата да се сети.

Следва просълзяващ разказ за Мата-Хари, намеци за нейната самоличност, а прокуратурата – крайно услужливо- успява така и да не разбере кой конкретно се крие зад тази красива история за любов и прекалено вместими дамски чанти. До тук добре, обаче трябва да се осигури мълчанието и поне някаква недосегаемост на реалната собственичка на чантата. Честно казано, имах доста черни мисли в тази насока, а съм бил неправ. Любовта е надделяла…

Честито на корейците!

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име