Intrigi.bg Актуално Един спасител обра овациите на варненци (СНИМКИ)

Един спасител обра овациите на варненци (СНИМКИ)

852
0

Един спасител привлича вниманието на посетителите на плажа пред хотел “Ной”. Вчера, при силното вълнение, той лично е спирал всеки, който искал да влезе в морето при червен флаг.

Tова разказват очевидци и коментират в социалните мрежи уменията му да се бори с търсачите на силни усещания, които влизат в морето при голямо вълнение. Не се назовава името му, но твърдят, че  вчера, голямата част от преди обеда, спасителят е стоял в морето и не допускал хора навътре, както и деца без придружител. Варненци коментират във фейсбук групата “Забелязано във Варна”, че предпочитат този плаж точно заради доброномарения спасител. В много случаи и на много места на спасителя се налага да бъде пъдар, но не винаги се получава. Отговорността за уважаването на спасителите на плажа и техните разпоредби е в самите нас.

Както вече “Нова Варна” писа, беше намерено безжизненото тяло на 14-годишно дете, влязло в морето въпреки червения флаг. Според шефа на варненските спасители Дирон Ръсовски липсва дисциплина и родителски контрол.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име