Intrigi.bg Крими Един загинал и един ранен след стрелба в метрото

Един загинал и един ранен след стрелба в метрото

172
0

За инцидент в мотриса на метрото в София с един загинал мъж и тежко ранена жена, съобщава БНР. По тяхна информация мъж е застрелял жена и се е самоубил. Инцидентът е станал на метростанция „Летище София“, а сигналът е подаден в 14:20 ч. Метростанцията е затворена, а мотрисите се движат до спирка „Искърско шосе“.

Пред „Дневник“ от МВР заявиха, че е подаден сигнал за двама души в безпомощно състояние. Според информацията на БНР пристигналите на място екипи на Спешна помощ и МВР са открили жената в безпомощно състояние, но с жизнени показатели, докато мъжът е бил починал. Близо до тях е намерен и пистолет.

Мястото на инцидента е отцепено. Не се допускат хора в района. Причините за тежкия инцидент се изясняват.

Един загинал и един ранен след стрелба в метрото

Директорът на „Метрополитен“ Стоян Братоев, цитиран от „Фокус“ заяви, че стрелбата е била във влака.“Разполагам с ориентировъчна информация, защото там е полицията и наши хора не се допускат. Във влака мъж е стрелял по жена си и после по себе си. Не мога да кажа кой в какво състояние е, защото полицията не пуска никой там. Затворена е метростанцията и полицейските служители извършват своите действия“.

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име