Intrigi.bg Политика Евродепутатът Александър Йорданов: Простаци, не протестиращи!

Евродепутатът Александър Йорданов: Простаци, не протестиращи!

517
0

СДС ще търси обединение на идеологическа основа с партиите, членове на ЕНП, като вече се водят разговори с ГЕРБ за обединение на предстоящите избори.

Това стана ясно след Националния съвет на СДС, който се проведе в Русе, предаде БНР.

Четири са основните точки, по които СДС ще търси патртньори на предстоящите редовни избори. Това са членството на страната ни в НАТО и Европейския съюз и приемане на еврото, продължаване на европейската и атлантическа интеграция, увеличаване на доходите на гражданите чрез ускорен икономически растеж и реформи в стратегическите сектори – здравеопазване, правосъдие и образование, обяви лидерът на СДС Румен Христов.

По отношение на протестите евродепутатът Александър Йорданов каза:

„Няма такова нещо. Всичко е нормално в България! А че протестират 100-200 души, ами нека си протестират. Това е нормално. Нали ги видяхме снощи пред Българска национална телевизия. Абсолютни простаци бяха това, а не протестиращи. И трябва да се наричат нещата с истинските имена! Това са лумпени“.

Той направи анализ и на резолюцията на Европейския парламент, като я обяви за „пасквил“ и обясни поведението на евродепутатите така:

„Мнението на политиците е винаги партийно определено. Политикът служи най-напред на своята партия, а не на държавата или на нещо друго. Да не се заблуждавате в това отношение.Той иначе защо влиза в партии?“.

Прочети още на: https://www.dnes.bg/obshtestvo/2020/10/10/evrodeputatyt-aleksandyr-iordanov-prostaci-ne-protestirashti.465646

Уеб Дизайн и изработка на сайт от BULTAG

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Вашето име